Hogy köthetek össze két PC-t LAN-ba WiFis routerrel?
Az 54 Mbps elméleti sebességet jelöl. Falakkal és a távolsággal arányosan csökken a sebesség.
A 800-2000-es érték Kbps v. KBps?
Én írtam el, bocs.
Tehát most is másolok konkrétan megosztott mappán keresztül 1MBps-mal. A PTP letöltésem viszont 3,2 MBps.
A fájlok mérete is meghatározó lehet. 1 db 700 MB-os fájl előbb fog átkerülni, mint 700 db 1 MB-os. Ezen kívül a tűzfalak lehetnek még lassító tényezők.
A router okos. Ha tudja, hogy a címezett a belső hálón van, akkor nem fogja kifelé küldeni az anyagot.
nekem is ugyanez volt 2 routernél is (azaz most is ez van). Erre a legjobb bizonyíték, h miközben az öcsémmel LAN-ba cs-zek, és elmegy a net, nem lesz összeköttetés.
Engem is tökre érdekelne a válasz, és tökre igaza van a kérdezőnek.
Gyenge a routeretek, ennyi. Venni kell egy minimum Gigbites LAN és WAN portokkal rendelkező példányt, legalább 300 Mbps -os N szabványút, ami eléggé combos hardveresen is. Pl. egy TP-Link TL-WR1043ND v2 -t.
Gyorsabb lesz az adatátvitel és megszakadni sem fog.
Bocs, de én honnan tudja milyen routered van? Egy szót se írtál róla sehol.
A gyenge 3-4 ezer forintos routereken vagy ezer éves matuzsálemeken előfordulhat ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!