Az internetszolgáltatók tárolják hogy mikor milyen oldalakat tekintettem meg és miket töltöttem le?
[link] itt a szerződés amiben leírták... meg már régebben is kitettem ezt a kérdést csak akkor máshogy...
ezaz a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__53..
"Az internetszolgáltatók tárolják hogy mikor milyen oldalakat tekintettem meg és miket töltöttem le?"
Magyarországon nem.
Annyit kell a szolgáltatóknak rögzíteniük és pár évig tárolniuk, hogy melyik ügyfelük mikor csatlakozott fel - ennek bűnüldözési szempontból van jelentősége.
"Csak mert a szolgáltatónál ahol vagyunk a szerződésben úgy van hogy akik hűségidő nélkül kötöttek szerződést azoknak 200 gigás adatforgalmi limit van de ők ezt ránk is kimérték pedig 1 éves hűségidővel kötöttük meg"
Az ÁSZF-ükben - ami az előfizetői szerződés aláírásával együttesen elfogadtál - szerepel a 200 GByte-os adatforgalmi korlát (4. sz melléklet 55. oldal) - hűségidőtől függetlenül:
"és azt mondták hogy nem érdekli őket mit csináltunk ha még egyszer túllépjük a keretet feljelentenek..."
Miért jelentenének fel? Mert túl sokat forgalmaztál?
És kinél? Milyen indokkal?
Ha erre gondolsz:
ez valószínűsítem az előfizetői szerződés részlete.
Nem írnak benne feljelentést, csak a szerződés felbontását - ezt az ÁSZF is tartalmazza (ÁSZF 5.2-es pontja 23. oldal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!