Lehetséges hogy átvernek?
Sziasztok!
Lassan 2 éve vagyok az Externetnél, és azóta van kb 5 megás internetem... rémálom annyira lassú.
Letöltési sebességem (amennyivel töltök, lsd: Utorrent): 430kb/s
Feltöltése sebességem (amennyivel töltök fel, lsd: Utorrent):
25kb/s
Nos, viszont az externet oldalán - [link] -
Az megás GOLF internetnél a garantált az 1,00 Mbit/s
A feltöltés pedig 0,19 Mbit/s
Most akkor hogy is van ez?! oO
Köszönöm!
Neked még gyors a net, én annak örülök, ha 130 kb/sec-re felmegy a letöltési sebességem, de sokszor 10-15 kb/sec a max. letöltési sebesség.
Ha elégedetlen vagy a szolgáltatóddal, javaslom válts!
Ne csak Utorrenten nézd meg, hanem tölts le valamilyen oldalról, ahol nincs limit megszabva a letöltésre.
Utorrenten az adott fájlokat melyeket letöltesz seedelik többen? Mert torrentnél másfelhasználók sávszélessége is beletartozik ebbe a kritériumba, hogy neked minimum letöltésed 1,00Mbit/s vagy esetleg több legyen 5 megás net esetén. Vírusírtót kapcsold ki úgy próbáld meg, esetleg egy másik számítógéppel is tesztelhetnéd, hogy kizárd azt az okot, hogy valami nem jól működik a te pc-dben. Ha minden rendben van ezekkel a paraméterekkel akkor feljelentést akkor tehetsz HA a szerdőzésben melyet kötöttél az Externettel ugyan az a garantált 1,00 Mbit/s szerepel mint a weboldalon. Csak ebben az esetben történt szerződés szegés. A mi intézményünkben is hasonló történt, de azt hiszem, mikor megnézték a szerződést amit kötöttek a szolgáltatóval a minimum garantált 0 Mbit/s volt. Szóval trükkösek ezek a dolgok, nézz utána amenyiben 1,00 Mbit/s akkor szerintem tedd meg az intézkedéseket ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!