Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore! Fontos! Miért nincs...

Ncore! Fontos! Miért nincs jele annak, hogy seedelek? (Ncore-n)

Figyelt kérdés
Sziasztok,én még túl új vagyok ebben a fiatalságban,seed,peer..és társai,amikor letöltök eggy torrentet,nem zárom be az utorrentet,rákattintok a "seedelnivalóra"(eggyszer) és hagyom a gépet bekapcsolva,montitort kapcsolom csak ki,és ncore-n nincs jele annak,hogy seedelek(Pirosban van a nulla/stopped..)és a szokásos 3,44 Gb,feltöltésem nem változik..Miért nem?,Miért nincs annak valami jele,hogy seedelek?,Mit csinálok rosszul a leirtak alapján?,Mit ajánlotok/tanácsoltok nekem?,Minden érdekel kezdő vagyok..:) Köszönöm,hogy időt szántatok rám,ezért mindíg is hálás leszek,előre is köszönöm:)

#film #seed #nCore #zene Ncore.cc
2014. jún. 14. 17:19
1 2
 11/12 Gábor_79 ***** válasza:
Nekem se nő nagyon a feltöltött adatmennyiség. Akinek lassú nete van, annak ez a sorsa. Ugyanis a µTorrent nevű program, mindig a nagyobb sebességű feltöltőt veszi előre (ami logikus is). Az alapbeállításokba meg korlátozva van különböző csatlakozások száma, így mi ki is esünk a feltöltésből. Hébe-hóba azért gyarapodik nálam, de mivel piszok lassan töltök fel, így az megint csak semmi. A mi városunkban nincs egy étkézláb szolgáltató sem.
2014. jún. 14. 22:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Gábor!
2014. jún. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!