Mit jelent a mobilomon ez a mondat: "Hitelesítési token beszerzése"?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
"Facebook let the users choose the gender pronoun they assaociate with" Nem egészen értem. Mit enged a felhasználóknak?
Az illesztőprogramokkal semmi gond mert minden mindegyiket frissítettem. A jelszó is jól van be írva mert megnéztem !
Nem tudom mi lehet mert a Vezetéknélküli Hálózat INTEL illesztőprogramja frissítve van! A jelszót jól írtam be mert megnéztem a Vezérlőpult - Otthoni csoportban! PLS segítsetek mert nagyon kéne!
"Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el. Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították." A facebook-on ha rákeresek egy névre és rákattintok akkor ezt dobja ki.Ez az ember nem "ismerősöm",de ismerem,szerettem volna bejelölni.Lehet hogy...
Ha valaki kitörli az x beszélgetésből az utolsó mondatokat pl... azt meg lehet nézni, hogy ha nem is, hogy mit... de mikor váltották azt utoljára egymás között? Remélem, hogy értitek a kérdésemet!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!