Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent a mobilomon ez a...

Mit jelent a mobilomon ez a mondat: "Hitelesítési token beszerzése"?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 14:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mit jelent ez a mondat? Mire készül a Facebook?

"Facebook let the users choose the gender pronoun they assaociate with" Nem egészen értem. Mit enged a felhasználóknak?

Miért írja ki azt a telefonom hogy Hitelesítési Hiba mikor csatlakoznék a wifi-hez?

Az illesztőprogramokkal semmi gond mert minden mindegyiket frissítettem. A jelszó is jól van be írva mert megnéztem !

Miét van állandóan hitelesítési probléma a wifinél amikor csatlakoznék a telefonommal?

Nem tudom mi lehet mert a Vezetéknélküli Hálózat INTEL illesztőprogramja frissítve van! A jelszót jól írtam be mert megnéztem a Vezérlőpult - Otthoni csoportban! PLS segítsetek mert nagyon kéne!

Nagyon fontos! MIt jelent ez a mondat?

"Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el. Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították." A facebook-on ha rákeresek egy névre és rákattintok akkor ezt dobja ki.Ez az ember nem "ismerősöm",de ismerem,szerettem volna bejelölni.Lehet hogy...

Facebookon hogy lehet megnézni, hogy kivel mit beszélt utoljára ténylegesen?

Ha valaki kitörli az x beszélgetésből az utolsó mondatokat pl... azt meg lehet nézni, hogy ha nem is, hogy mit... de mikor váltották azt utoljára egymás között? Remélem, hogy értitek a kérdésemet!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!