Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internetem szaggat, nagyon...

Internetem szaggat, nagyon zavaró lehet valamit tenni ez ellen a hibabejelentésen kívűl?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan mit értesz az alatt, hogy "szaggat" az interneted?
2014. aug. 15. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Mind1 mit ért alatta. Nem tehet semmit.
2014. aug. 15. 20:48
 3/6 tamasoft ***** válasza:
A böngésző fagyogat, vagy scrollozáskor darabos, akadozik? Lapváltáskor sokat kell várni? Vagy ledobál a net, nincs kapcsolat, vagy ha van is, hullámzó, alig mérhető? Melyik?
2014. aug. 15. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Miért, ha a böngésző tartalma szaggat, hibabejelentés is felesleges.
2014. aug. 15. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel szaggatós internetről még nem hallottam
2014. aug. 15. 20:51
 6/6 anonim válasza:

Biztos hogy az internet? Ma már nem igazán kapsz "szaggatós" netet.

Nézz rá a gépre. Ram/proci hány százalékon megy? Lemez mennyire töredezett? Mennyi hely van a windows meghajtóján? Virtuális memória hogy áll? Vírus?

Már a legolcsóbb vezetékes netek sem akadnak a böngészőknél. Ha wifivel fogod, akkor az is lehet gond.

Hibajelentést meg csak akkor küldj ha eredeti windows van a gépeden!! (bár szerintem mindenkinek az van^^ trololol)

2014. aug. 19. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Mit lehet tenni a zajongó, másokat zavaró szomszédok ellen?

Egy igényes társasházban lakunk, két hónapja költöztünk ide. A szomszédos tömbben lakók folyamatosan bömböltetik délutánonként az 5.1-es házimozit, esténként meg zenélnek és borzasztóan zavar mert a mi hálószobánk ágy felőli falrésze mögött van a tv... Ma már a fejem...

Bámészkodó szomszédok ellen mit lehet tenni? Miért nincs jobb dolguk mint engem bámulniuk?

Nem szoktam velük beszélni mert tipikus "falusi pletykás" társaság. Csak elfelejtették, hogy Budapesten vagyunk! Mindig hallom hogy mindenkiről van véleményük. Nem járnak dolgozni, nyaralni se mentek el soha egy napra sem, sem télen! otthon vannak egész nap. És...

Lehet ez ellen valamit tenni? Zavaró-e egyáltalán?

Az a helyzet hogy nem egyenletesen nő a borostám, hol erősebb, hol gyengébb, hol szinte egyáltalán nincs, így meghagyni pár napnál tovább nem szoktam, mert szerintem nem áll jól. Borotválkozni mindkét irányban szoktam, tehát utána az arcom tapintása tökéletesen sima,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!