Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan regisztráljak Bet365-re?

Hogyan regisztráljak Bet365-re?

Figyelt kérdés
Romániában élek és Október 1.-e óta nem lehet regisztrálni a Bet365-re? Mit tegyek? Ki tudom valahogy játszani, hogy más IP címmel regisztáljak? Vagy egy magyarországi ismerős esetleg tudna nekem regelni? Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 19. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2014. okt. 19. 22:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Szia. Ezt nem értem miért küldted ezt a linket. A listán még így sincs rajta Románia. Kérlek fejtsd ki bővebben, hogyan tudnék regisztrálni. Köszi előre is.
2014. okt. 19. 22:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Elírtam a kérdést. Tehát a lényeg, hogy nem lehet október elseje óta regisztrálni (ROMÁNIÁBÓL) a Bet365-re. Nem tudom mi lenne a megoldás, hogy nekem is legyen egy fiókom az oldalon.
2014. okt. 19. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

igy jó?

2014. okt. 19. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha igy sem jó akkor proxi szerveren keresztül probálj regisztrálni
2014. okt. 19. 23:03
 6/11 A kérdező kommentje:
De a listán, ahol ki kell választani az országot nem szerepel Románia. Sajnos nem vagyok egy számítógép zseni, így hát azt sem tudom, hogyan regisztráljak proxi szerveren keresztül.
2014. okt. 19. 23:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem fogsz tudni a saját adataiddal regisztrálni.

Román lakcímmel nem lehet regisztrálni.

2014. okt. 19. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy országod letiltotta nekik hogy romániábol lehessen regisztrálni vagy nincsenek felkészülve a bankok hogy megkapd a nyereményt
2014. okt. 20. 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Google Chrome ! ZenMate ! és minden megy mint a karika csapás. Csau elmehet a bús francba
2014. okt. 20. 15:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez a ZenMate nem is rossz. Csak még annyit, hogy milyen címet adjak meg? A Bet365 nem fogja le ellenőrízni, hogy nem hamis adatokat adtam e meg?
2014. okt. 20. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek hogy tudjam használni a bet365 oldalát? Nem a NAV zárolásra irányul kérdésem.

Az oldalra lépve ez az üzenet fogad: "Plug-In szükséges Az Élő közvetítések megtekintéséhez, az Adobe Flash Player legújabb változata szükséges. " Gondolom frissíteni kell a Flash Player-t, de a Firefox azt írja napra kész. Mit tegyek?

Miért nem tudom elérni a bet365-t a TOR-ral?

Ha beírom, hogy bet365.com akkor be is jön az oldal, de utána Sports-ra kattintva egy fehér oldal jelenik meg. A Tornak nem az a lényege, hogy elrejtse a felhasználó kilétét, így külföldi blokkolt oldalakat is elérhet? Egyébként megnéztem, egy angol IP címem van, de ezt lehet változtatni?

Hova regisztráljak be? Bet365 vagy tippmixpro?

Sportfogadás céljából regelnék és szerintetek melyik a jobb sportfogadó oldal?A tippmixprot válasszam mert magyar és nem vonul ki az országból vagy a bet365öt mert megbízható?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!