Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a legjobb mobilinternet...

Melyik a legjobb mobilinternet jelenleg? (2014.12.23)

Figyelt kérdés
Faluba kellene nekem internet.Pc-re kellene kötni.Melyik a legolcsóbb megoldás amire keveset kell fizetni?Nagyon le vagyok maradva ilyen téren. Én olyanra gondoltam,hogy előfizetek egy gagyi netre,adnak egy pendrive-hoz hasonló cuccot amit csak a gépbe kell dugni és van netem. Nem kell gigaparabolaantenna és hasonlók.

2014. dec. 23. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:

A telenor most nyert meg valami távközlési pályázatot és eléggé felturbózták a netüket. Én Budapesten és Debrecenben próbáltam eddig, de mindenütt 42-47Mbit/sec-es volt a 4G letöltési sebesség.


[link]


Persze faluban szerintem első körben mindenképpen egy vezetékes szolgáltatót érdemes keresni, mert általában még mindig gazdaságosabb ajánlataik vannak egy mobilinternet előfizetésnél.

2014. dec. 23. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A falutól is függ, hogy ott éppen melyik szolgáltató erősebb. Nem egységes egyik szolgáltató szolgáltatása sem az egész országban.


Ha pl. nagyon messze laksz nagyvárosoktól, lehet, hogy nem is jó ötlet az egész...


Továbbá ha van lehetőséged vezetékes netre, akkor én is inkább azt választanám.

2014. dec. 23. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!