Milyen internetem (upc, digi, t-home, stb) legyen? Ti döntitek el.
#2 vagyok
Jó, persze, indoklás is dukál: stabil a net; nem csak a garantált, hanem a névleges sávszélességet is megkapom; egyetlen egyszer volt vele probléma, telefont követően 1 órán belül javították.
A UPC szr. Jelenleg emiatt nincs netem.
A T-home oké.
Digivel nem volt dolgom.
Összetett a kérdés.
Ha csak a net számít, akkor azt válaszd, aki optikán, vagy ethernet-en adja, a kábeltévést felejtsd el.
Ha más is, akkor a csomagot nézd, hogy mi van még mellé, és az kell-e neked (pl. a T-home iptv-s szolgáltatása egészen pofás, vagy a Digi-nél ha van net és tv előfizetésed, akkor a műsorokat nézheted a neten is, stb.).
Az UPC komolyan vette, hogy elég csak a garantáltat adnia, nekünk nem is jött soha több. Diginél kisebb csomagra fizettünk elő(legkisebbre 100/50) és gyorsabb mint a upc 120-asa.
Havi egyszer elmegy minden "szerelés/fejlesztés miatt helyett soha nem ment el semmi diginél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!