Chaturbate token hack összejöhet?

válasza:Úgy szerzel tokent, hogy vásárolsz. Hogyan vered át az oldalt, hogy banki utalásnak vegyen egy nem létező tranzakciót?
A hack-ek 90%-a nem más mint kémprogram vagy vírus, amit a sok kíváncsi ember önként elindít annak reményében hogy előny szerez valamiben.
Ezzel tisztában vagyok :)
Csak reméltem, h volt olyan ügyes ember aki írt egy progit ami szerveroldalt tud matatni.. Bár így belegondolva erre biztos felfigyeltek volna és védekeznek...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogyan regisztráljak úgy, vagy rejtsem le az ip-címemet?
E-mail esetleg vagy valami ilyesmi?
Hangsúlyoznám, a lényeg a működőképes szón van!
Alaplap: -Gigabyte F2A85XM-HD3 Processzor: -AMD Athlon II X4 750K Videokartya: -Sapphire Radeon HD7850 2GB 256bit DDR5 PCI-E 11200-00-20G Ram: - Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G Winchester: - Western Digital 1TB...
Normális használatot úgy értem hogy nem 0-24 folyamatos torrent, hanem főként böngészés időnként letöltögetni pár filmet. Illetve youtube videók nézegetése
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!