Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom felvenni a...

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot vaterán az eladóval?

Figyelt kérdés
Hogy működik ez az életképtelen oldal? Nem mutat elérhetőséget amíg nem vettem meg a terméket. Hogy vegyek meg valamit amit még meg se tudtam nézni? Csak banki utalással az oldalon keresztül lehet ezt lebonyolítani?

2016. jún. 21. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A termék fotója alatt van egy olyan, hogy kérdezzen az eladótól.
2016. jún. 21. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon gyatra lett az oldal tényleg mos. A telefonok miatt ilyen a stílusa. Képek nem nagyíthatók rendesen.

Kérdést fel tehetsz a termékkel kapcsolatban, csak regisztrálni kell.

2016. jún. 21. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
áhh komolyan ez az oldal.....vicc. Ki vásárol innen könyörgöm?:'D Amikor ott a jófogás. Nincs rá lehetőség hogy megnézd mit veszel. Nem mélyedtem el benne, de gondolom össze van hangolva a bakkártyákkal. Utalsz az eladó megkapja a pénzt a vatera meg lesápolja. Csak azt nem értem mi van akkor ha az eladó úgy dönt nem veszi fel veled a kapcsolatot. Mész beperelsz egy bankszámát?
2016. jún. 23. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Kérdezni persze lehet az eladótól. Meg szerettem volna kérdezni a telefonszámát...ne éld bele magad hogy azt engedi...
2016. jún. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!