Hol olvastam ezt a Facebook cikket? Sehol sem találom.
Figyelt kérdés
Mintha a múltkor olvastam volna egy cikket, hogy a Facebook vagy a Messenger is bevezeti azt, ami Viberen már lehetséges. Ha küldök egy üzenetet, és én azt törlöm, akkor a másik fél sem látja. Annyi csupán, hogy Facebookon ehhez az egész beszélgetést törölni kell.
Olvasta valaki ezt a cikket? Sehol sem találom, és most elég jól jönne.
2016. jún. 28. 23:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem írd be Google-ba valamit biztos kihoz és talán ott lesz az amit te is láttál, jobb mint itt várakozni hátha más is olvasta szerintem :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de kb. 1 órán keresztül kerestem mindenféle címszavakkal Google-n keresztül, gyakorikérdések volt a végső reményem. :)
2016. jún. 28. 23:39
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajna nem ez volt. Max egy 1,5-2 hónapos cikkről van szó, és leírja benne konkrétan, hogy nem egyenként lehet törölni majd üzeneteket, csak akkor tűnik el másnál is, ha az egész beszélgetést töröljük.
2016. jún. 29. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!