Mit jelent az érvénytelen token hibaüzenet?

válasza:A tokeneket egy munkameneten belüli azonosításra használják. Nem te adod meg, a rendszer generálja.
Próbáld meg, hogy a böngészőből törlöd az előzményeket és/vagy a sütiket és utána lépsz be. Itt leírják (angolul), hogy ezt hogy kell:
Ha így se megy, és ez nem egy nagy fogalmú oldal, akkor lehet, hogy náluk van a hiba. Kérj segítséget a honlap adminjától.
Kapcsolódó kérdések:
Mit csináljak hogy működjön? Ezekkel a beállításokkal futtattam a szervert: Mit csináljak hogy működjön? Ezekkel a beállításokkal futtattam a szervert: #Minecraft server properties #Wed Apr 02 14:30:34 CEST 2014 generator-settings= op-permission-level=4...
Az évek alatt Több-száz videót hozzáadtam már a fiókomhoz de még sohasem jelentkezett ez a probléma. Elég frusztráló tud lenni ez a dolog. Eleve ezért regisztráltam a Youtub-ra,hogy el tudjam menteni a kedvenc videóimat. Erre meg Mindenféle előzmény nélkül egyszer...
Feltelepítettem a kapott Cd-ről a Samsung Kies programot majd amikor a telefonom csatlakoztatom automatikusan szedné le a drivert hozzá, de nem tudja és "Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen" hibaüzenetet dob. Eszközkezelőből manuálisan sem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!