TP-Link routerrel kapcsolatos kérdés? (lent a többi)
Figyelt kérdés
Kaptam egy TP link routert de nincs hozzá cd és a neten se találtam.Hogyan konfiguráljam?(mert nem tudom a jelszót:S)vagy hogyan restelhetném az egészet úgy hogy ne kérjen jelszót?Előre is köszönöm:)2010. ápr. 24. 12:54
1/4 anonim válasza:
Nem kell hozzá CD. A böngészőből el tudod érni a kezelőfelületét. Ha gyári alapbeállításokkal van akkor beírod a böngészőbe: 192.168.1.1 a felhasználó név és a jelszó: admin .
Ha nem gyári a beállítás akkor a hátulján van egy RESET feliratú gomb azt kikapcsolt állapotban benyomod és nyomva tartod majd bekapcsolod a készüléket és 8-10 mp múlva elengeded akkor vissza áll a gyári alap beállításokba.
2/4 anonim válasza:
Reset - van egy kis lyuk a hátulján ahol resetelni tudod
Beállítás - a böngésző címsorába ird be 192.168.1.1
az alap felhasználónév és a jelszó is: admin
WAN menü - internetcsatlakozás beállítás
Wireless Settings menü - wifi beállítás (állítsd be ha nem akarod hogy mindenki a te neted használja!)
Részletes leirás itt [link] , ha nem megy jelezd.
üdv
3/4 A kérdező kommentje:
Reseteltem és nem állítottam be semmit.Laptoppal akartam kapcsolódni és kapcsolódtam is csak azt írja ki hogy nincs internetelérés :S
2010. ápr. 25. 08:31
4/4 anonim válasza:
Jól csináltad eddig .A reseteléssel most minden ki van törölve a (buta) agyából.De ha a routeren keresztül szeretnél netezni akkor bele kell írnod a neted felhasználó nevét és jelszavát mert máskülönben nem tud rácsatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!