Hogyan töröljek egyszerre egy beszélgetésben több üzenetet messengeren?
Kapcsolódó kérdések:
Adott egyszer a Facebook messenger alkalmazás. Nem vagyunk ismerősök csak engedélyeztük egymásnak az üzenetváltást, eleinte láttam mikor volt fent aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt. Nem látom mikor volt online illetve az üzeneteim csak "elküldve" vannak nem pedig "kézbesítve". Szerintetek?!
Valakit letiltottam messengeren, másnap vissza is oldottam de amikor irni akarok neki azt írja ki nem fogad üzenetet.Mintha letiltott volna, de azt tudom hogy nem tiltott le! Kérlek segítsetek, volt már valaki ebben a szituban?
Van erre valami trükk? Válaszokat előre is kösziiii
Mert nekem eltűnik. A tesómmal ezt kipróbáltuk, de amit én töröltem le, az csak nekem tűnt el és neki megmaradt. Hogy csinálajm úgy hogy neki is eltűnjön/letörlödjön?
Kézbesítés és olvasás sehol, pedig fontos lenne a válasza. A fura, hogy a neve mellett látom, hogy éppen aktív, vagy mikor volt az, vagyis le nem tiltott (miért is tette volna)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!