Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom messengerből...

Moncsika1123 kérdése:

Hogyan tudom messengerből törölni azokat, akik nem az ismerőseim, de valamilyen okból írtam velük? Azt írja ki a neve alatt hogy x- dátumtól névlistára véve. És ha fellép mindíg látom hogy fent van!

Figyelt kérdés

2017. júl. 26. 22:09
 1/7 anonim válasza:
Egyszerű! Bemész a messengerbe és elmész a beszélgetéshez de nem katintasz rá hanem hosszan ranyomsz es ott van hogy arhivalas vagy uzenetek torlese. Az arhivalassal megmarad a beszelgetes csak nem latod ha tekersz le a tobbi kozott a torlessel meg eltunik...
2017. júl. 26. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, ki is töröltem az üzenetet, de attol még ott hogy kik vannak fent ki jelzi.Ott van a zöld pötty és hogy jelenleg elérhető
2017. júl. 26. 22:37
 3/7 Captain Logic ***** válasza:
Ha ennyire zavar, akkor tiltsd le..
2017. júl. 26. 22:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt hiszem megoldottam :)

[link]

2017. júl. 26. 23:04
 5/7 anonim válasza:
Szia. Ez engem is érdekelne. Hogyan tudom eltüntetni?
2017. dec. 30. 04:03
 6/7 anonim válasza:
A fente emlitettekelőtt TILTOD a személyt. aztánt lenullázod a messengered és eltönt a listáról.
2018. szept. 11. 15:03
 7/7 anonim válasza:
Vagy még egy lehetőség.Ha már irtál vele,nem ismerősöd,bejelölöd annak,utánna ha törlöd akkor is eltünik a messengerből.Most teszteletem,nem kamu!
2018. szept. 11. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Facebookon hogy tudom megnézni az ismerőseim új ismerőseit?

Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni hogy facebookon hogyan tudnám megnézni az új, nem rég 'hozzáadott' ismerőseit az én ismerőseimnek? Köszönöm

Hogyan lehet beállítani azt, hogy az ismerőseim ne lássák, ha megjelöl valaki engem egy bejegyzésben?

Az "elrejtve az idővonalról" esetén még gondolom látják a hírfolyamban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!