Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan bitcoin grafikon,...

Van olyan bitcoin grafikon, ami a nem vágja le a csúcsokat és mélypontokat? Amiket eddig találtam az csak mintavételezés alapján rajzol ki s ha pl.5 naponta rajzol akkor 5 naponta érvényes értéke szerint rajzolja be.

Figyelt kérdés
Nekem olyan kellene ami az 5 napos példa alapján az 5 nap alatti legkisebb és legnagyobb értéket rajzolná be, és így látszódna mi volt a két határérték s a vonal vastagságából meg az látszódna hogy ezalatt mennyire ugrált.
2017. dec. 11. 09:29
 1/1 anonim ***** válasza:

A [link] oldalt ajánlom.

Ha azt szeretnéd megtalálni hogy mi a minimum és maximum árfolyam érték akkor azt nehéz mert ezeknél a kriptopénzeknél a mélypont és a maximum is mindig mozgásban van és még az ingadozás mértéke is nagyon változhat.

2017. dec. 13. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Mit lehet csinálni ha ezt irja a gépem, Ethernet nemrendelkezik érvényes IP konfigurációval?

Ma kötötték be a Digisek a netet. Nemkaptam routert csak egy netkábelt huztak be. Müködött a net és utána egy orával frissítettem a gépet. És azóta azt írja amit a kérdésben írtam. Nemtudom ujrainditani a modemet mert nincs modem se router. Szerintetek?

"Az Ethernet nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval" Mi a teendő?

Általában gaming közben, este jön elő, hibaelhárítással oldom meg. Mit tehetek, hogy ez előjöjjön mindig?

"Az az ethernet nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval", egy hétig volt netem, most ezt írja. Valaki aki ért hozzá? Mi a baj? Többi lenn.23/L

Nemrég költöztem be a koleszba, kábellel lehet az internethez csatlakozni a szobákból. Egy hétig működött az internetem, viszont három napja sárga háromszöget jelez, és a fent írt problémát jelzi... Kipróbáltuk, és másik laptopon működik, csak az enyémen nem. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!