Létezik olyan program androidos telefonra ahol a telefon képernyőjére illesztek jegyzetet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyanra gondolok amiben pl kártyákat lehet csinálni, beállítani a statjait stb. Mint a heartstone vagy a monstercry eternal.
Nektek mennyire vált be? Szabadít fel RAMot, gyorsabb lesz tőle a készülék?
Sziasztok, egy elég egyszerűnek tűnő kérdést tettem fel, viszont önmagában szerintem ez nehéz és bonyolult. Minden rendesen működött a telefonon és azon belül a Facebook-on is. Pár napja hosszan rányomva egy véletlen művelettel eltávolítottam alul a Market Place...
Nem kémkedésre szeretném használni. Tehát arra gondolok,hogy a telómon ne legyen megnyitva a fényképező program, hanem egy gomb nyomással kikapcsolt képernyővel fotót tudjak készíteni.
Egy videóban láttam azthiszem, de nem tudom melyikben, és érdekelne. Hogy jobban értsétek, pl kártyával fizetek valahol 2890 ft-ot, akkor levon további 110 forintot, és azt befekteti. Nem tudom pontosan mibe, de minimálisan lehet vele profitálni. Ne bántsatok, nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!