Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet azt megoldani,...

Eve83 kérdése:

Hogyan lehet azt megoldani, hogy Samsung j5 okostelefonon (Android 7.1. ) az általam a telefonra telepített képernyőzár-program maximális energiatakarékos módban is működjön, ne csak a többi módban?

Figyelt kérdés

A gyermekem okostelefon-használatának korlátozása a célom. Rájött arra, hogyha maximális energiatakarékos módra állítja a készüléket felül, akkor az ebben az üzemmódban is gond nélkül működő, beépített, gyári böngészőt korlát nélkül tudja használni.

Többféle megoldás is lehet, akár az is szóba jöhet, ha tudtok, olyan, a gyerekek által nehezen feltörhető képernyőzár app-ot, ami eleve nem engedi a készüléket felül maximális energiatakarékos módra állítnai.

Köszönöm!

2020. ápr. 30. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Bekapcsolod a telefont
2020. máj. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Hol kell frissíteni a Windows energiatakarékos üzemmódot? (Windows 10)

A gépem állandóan erre figyelmeztet amint kihúzom a töltőt. Továbbá észrevettem, hogyha játszom, és nincs bedugva a töltő, sokszor játszhatatlanul laggolnak a játékok, ellenben ha be van dugva simán futnak.

Melyik ez az alkalmazás zár?

Új telefont kaptam és le akarom tolteni azt az app zárat ami az előzőn volt. Azt írta ki az alkalmazás alatt, hogy FT Locker hiába írom be ezt nem találom meg. Nem csak az alkalmazásokat tudtam vele lezárni, de a telefont is. És külön háttérképet is lehetett hozzá...

Melegszik a laptopom a cpu turbo boost kapcsoljam ki vagy energiasémánál rakjam energiatakarékosra?

szoktam kisebb játékokal játszani rajta ezért nem is akarom hogy nagyon le vigye a játékteljesitményt de azt se akarom hogy meg följön a cpu dell e7270 gépröl van szó

Van olyan program telefonra amivel el lehet hitetni egy appal, hogy a kijelző aktív pedig le van zárva?

Olyan app kéne (lehetőleg root nélkül működő legyen) ami adott alkalmazás számára azt mutatja, hogy a kijelző világít közben meg le van zárva a telefon a zsebembe.

Android 5. 0 (L) képernyőzár?

A képernyőzáram közt vannak az alapok tehát a csúsztatás a mintha a pin kód és a jelszó, én pedig szeretnék egy olyat hogy ami 6.0-n van azt hiszem, hogy van 4 blokk és azokba kell kattintani. ez hogy lenne lehetséges? Lenovo A1000 telóm van, és nem akarok netről...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!