Ha acer laptopot telepítek újra akkor az acer oldalon a laptopomhoz található összes drivert telepítsem föl? Ekkor a funkció billentyű is fog majd működni és a wifi led is fog világítani?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
(Hogy működjön pl. :a funkcio gombhoz tartozó gombok)
Töltöttem netről műveleteket. Be is rakta photoshopba(cs5), majd nem működik több, mint a fele, ami működik annak a fele olyan, mint az eredeti(nem szerkeszthető a szöveg) a maradék nagyjából jó, de nagyon kevés ami jó. Linkeket tud valaki adni honnan tudok tölteni...
Már próbáltam állítgatni a dolgokat, de nem jó. Ha megpróbálom egy szövegen vagy betűn, egyszerűen nem jeleníti meg kívül a ragyogó fényt. Miért van ez? Légyszi a megoldást is írjátok meg. Előre is köszi.
A régi gépemen egy előző verzió volt fenn, de a laptopra a 3.0-s került fel. Amikor elindult a letöltés a régi verzió mindig feldobott egy ablakot, ahol a listából ki tudtam választani, hogy mely fájlokat akarom letölteni az adott torrentből. Ily módon először...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!