Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft Office Word 2007es...

Microsoft Office Word 2007es verziójában hol található meg az oldalszegély funkció?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 18:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Csak olvasható Word /2003/ dokumentumot hogyan tudok átalakítani úgy, hogy szerkeszthető legyen?

Kaptam egy szöveget másolásra, ezt beszkenneltem, de nem tudok adatokat beírni, mert csak olvasható. Ez miért van? Van rajta pecsét is + aláírás, lehet ezért?

Hogyan tudnám ezeket megoldani a Word -ben? Sok problémám van.

Sziasztok! Az a helyzet, hogy minden sor végére fordított P-hez hasonlót ír. Akkor a szóköz helyett középre rak egy kis pontot. És a másik problémám, hogy ha át kell valamit írnom, mert pl. kihagytam egy betűt egy szóból, akkor furcsaságot művel. Ha be akarok írni...

Hogyan oldható meg, hogy egy dokumentumban, mely több oldalból áll, csak 1 oldalának változtassam meg a háttérszínét?

A Formátum/Háttér funkció nem jó, mert úgy az összes lapot színezi. (MS Word 03)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!