Hol található a célkönyvtár?

válasza:Bárhol lehet.
Ez nem egy adott és fix helyet jelent, hanem mindig a munkamenetben viszonyítani kell valamihez.
Ha egy játékot telepítesz és crackelni kell, akkor az általad kiválasztott telepítőmappa lesz a célkönyvtár. Ha egy képet mentesz az Asztalra, az lesz a célkönyvtár.
Célkönyvtár = mappa, amelyet a munkafolyamatban szükséges elérni, és abba mondjuk fájlokat kell másolni. Vagy másképp: forráskönyvtár az, ahonnan fájlokat használsz fel, célkönyvtár az ahová fájlokat helyezel el, helyezel át valamilyen szempont vagy leírás, utasítás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert DSOUND. Dll nem található.
Feltöttem a gépemre a 2011-es msn-t. Töltenem kellett le hozzá DLL-eket. Az utolsó amit letöltöttem hozzá az a UXCore.dll volt. Majd mikor ezt is letöltöttem..ezután az msn azt írta ki,hogy Az eljárási belépési pontja (??0CRMImage@@QAE@XZ) nem található a DLL-ben ( UXCore.dll).
Most konkrétan Fable IIInál jött elő, de számtalan más játéknál is tapasztaltam már. A rendszerem viszonylag friss, de régen is voltak ilyen problémák :S
Camera név alatt több driver is van és szinte mindenhez van több driver. Aspire 5742-es laptopom van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!