Ismertek egérmozdulat felvevő/lejátszó programot? (bőv. )
Olyan programot keresnék,amivel fel lehet venni az egér mozdulatait s majd később lejátszva azt,megismétlődik az áltlad elvégzett feladat.Már volt egy programom,amire véletlen találtam rá s azóta meg nem találom sehol sem :S
farmeramához kellene.felvenném vele,ahogy beültetek meg learatok s később a felvételt lejátszva azt, magától megismételné a feladatot.Nem kellene annyit kattingatnom:D
lényeg,h minden legyen úgyanúgy,ahogy a felvételen van.
Kapcsolódó kérdések:
A GOMPlayer-en, BS playeren illetve a VLC playeren kívül. Utóbbi valamiért mindig lefagyasztja a gépemet...
Ha ilyen formátumban töltöm le a filmet, meg tudom nézni a gépen, amin semmi extra nincs, csak DVD lejátszó?
amelyben látványosan vannak albumok szerint csoportosítva a zenéim és egyszerű kezelni.
Letöltöttem a Sims 2 játékot csak nemtudom milyen program kell ahoz hogy le is játssza..:/:)
Letöltöttem a transformers 3-at, de nem tudom lejátszani a wmp-el mert mindig azt írja ki hogy hiba történt a kodek letöltése közben, tudna valaki olyan lejátszót linkelni amihez nem kell semmilyen kodek és mindent lejátszik?
Lefordítottam és időzítettem egy filmet, de a kmp player egyszerűen nem hajlandó tudomásul venni az .srt fájlomat. égen nem volt gond, most nem értem mi van. Megnéztem egy régebbi feliratos filmet, és vitte az .srt fájlt, de az én filmem nem. Mi lehet a probléma? A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!