Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a legjobb ingyenes...

Melyik a legjobb ingyenes navigációs program 2.2-es androidra? Galaxy ace-em van, és ami rajta van alapból az eléggé lassú és pontatlan.

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az iGO vált be a legjobban.
2011. nov. 3. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:
És ennek mi a teljes neve? mert az iGO-ra nem dob ki semmit az android market csak egy olyat, hogy wegoigo lite. ez az?
2011. nov. 3. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem az, és az iGO nem ingyenes. Google Maps-tól nem találsz jobbat ingyen.
2011. nov. 3. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne a marketen keresd...
2011. nov. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

A legjobb full hd (1080p) pc -s videórögzítő program?

Üdv mindenkinek :) Keresem a legjobb minőségben felvevő pc -s videó rögzítő programot! A fraps -al sok gond van hallottam ismerőstől és azt nem tudom érdemes lenne használni? Mert nekem nagy minőségben kellene videót rögzítenem, játékok, de főleg munka...

Van olyan videóvágó program, ami elég pontosan vág és ingyen letudnám tölteni?

Légyszíves vagy programnevet írjatok, vagy linket adjatok. A legjobb magyar lenne, de bármilyen jó.

Melyik a legjobb függetlenítő program?

Alcatel ot-708 telefont szeretnék függetleníteni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!