Milyen kottakészítő/lejátszó programokat ismertek?
Egy olyan programot keresek, amivel lehet zenei kottákat szerkeszteni/készíteni, illetve olyat, ami egy adott kottát le is tud játszani. Még jobb, ha a program mind a kettőt tudja. Tudtok ilyet? Gyorsan kéne.
Köszi!
A Guitar pro, tud mindent, ami csak szem szájnak ingere, és elég sok hangszer is található benne:)
(ha ügyes vagy, akkor ajánlom a guitar pro 6-ot letölteni, de ha nincs türelmed a regiszterrel, meg a .dll file-okkal bajlódni, akkor az 5-öt javaslom:)
Kapcsolódó kérdések:
Ha JetAudión hallgatok zenét, miközben GIMP-en szerkesztem a képet, vagy eltűnik a zene, vagy a GIMP nem hajlandó új fájlokat megnyitni, esetenként kifagyott az egyik, másik, mindkettő. De ha csak egyszerre az egyik fut, akkor tökéletesen működik mindkettő. Windows 7...
Olyan programot keresnék,amivel fel lehet venni az egér mozdulatait s majd később lejátszva azt,megismétlődik az áltlad elvégzett feladat.Már volt egy programom,amire véletlen találtam rá s azóta meg nem találom sehol sem :S farmeramához kellene.felvenném vele,ahogy...
Ha ilyen formátumban töltöm le a filmet, meg tudom nézni a gépen, amin semmi extra nincs, csak DVD lejátszó?
amelyben látványosan vannak albumok szerint csoportosítva a zenéim és egyszerű kezelni.
Letöltöttem a Sims 2 játékot csak nemtudom milyen program kell ahoz hogy le is játssza..:/:)
Letöltöttem a transformers 3-at, de nem tudom lejátszani a wmp-el mert mindig azt írja ki hogy hiba történt a kodek letöltése közben, tudna valaki olyan lejátszót linkelni amihez nem kell semmilyen kodek és mindent lejátszik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!