FIFA 12! Többi alul?

válasza:Betelepitettem és kér a játék aktiválásához egya(z) DisplayName field missing from registry. termékkódját!
Most hogyan tovább? Léci ird le! pls előre is köszi! =)))
Kapcsolódó kérdések:
Szóval letöltötem a fifa 12-őt és sikeresen be is telepitettem,de nem indul el...rákattintok és semmi,csak bejön az ablak 1 másodpercre és máris vsszadobja.Nem crack hiba--mmár orvosoltam volna.És igen a gépem is megfelelő hozzá:3.06GHZ x2 AMD Athlon,2GB RAM,1GB VGA...
gépem: ram:2.5Gb cpu:3.4 kétmagos vidi:512mb nvidia 8400 gs
Elkezdtem a menedzser módot, majd pedig később igazolni akartam. Kb 4-6 játékosnak tettem ajánlatot, később jött a levél, hogy a klub is és a játékos is elfogadta az ajánlatot. Kezdhetem a tárgyalást. És ennyi. Nem látom őket a csapat keretében, pedig elvileg le vannak igazolva. Segítséééég!! :(
AMD Sempron processzor 2.01 GHz 768 MB RAM A többit nem nagyon tudom, de szem h eldöntsétek elég ennyi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!