CoD MW3 Callsign feloldása? Campaing hiba?
cod modern warfare 3-ba a campaing csak 52% ir ki és az utolsó pályát is végig vittem (amikor a csávó nyakára rátekerem a madzagot és beugrok vele az üvegen)
-special ops-ban a callsign-nál van emblem és title 11es szinut vagyok és nem tudok választani csak 1et. mert van ez(nem eredeti a játék)

válasza:

válasza:azért nem tudsz választani ,mert a callsign-okat és a title-ket csak a multipalyerbe lehet feloldani.Mivel a játékot letoltotted ezért nem tuddsz a multiplayerel játszani ,tehát felejtsd el a callsingokat.
A campaing-es dolgot meg már leírta az elso válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Elméletileg a rendszerkövetelmény megvan, win7 64bit.
Tehát csak a szám kell amit az összesítő cella eredményként adott.
Progik Vezérlőpultnál sem tudom és a TC uninstall sem!
Win7 mellett van feltelepítve egy winXP, ami eddig kifogástalanul működött de, most ahogy megpróbáltam XP-be bootolni a következő hibát kaptam: File: \NST\ntldr Nem telepítettem fel semmilyen új programot, szóval nem értem hogy mi történt így hirtelen. Ha esetleg...
Maga a program fut, de ha elmentek egy fájlt utána amikor meg akarom nyitni ezt írja ki: Nincs elegendő memoria vagy szabad lemezterület a program (World) indításához. Ezzel mit tudnék kezdeni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!