Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van e olyan program ami...

Van e olyan program ami monjuk az Ncore felhasználó nevemhez jelszót generál?

Figyelt kérdés

2012. febr. 17. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek?
2012. febr. 17. 17:41
 2/3 A kérdező kommentje:
100Ft-ért megmondom.
2012. febr. 24. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
2018. szept. 25. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet a Windows XP-nél beállítani, hogy a Startmenü/minden program-on belül levő egyik mappa minden felhasználó számára elérhető legyen?

pl. a mappa neve "dolgok" és hogy ezt a mappát ne csak az adminisztrátor lássa illetve tudjon vele dolgozni, hanem vele együtt az összes felhasználó akinek van az XP-n belül még fiókja

Hol található a gpedit. Msc?

Szeretném a gépem felhasználóit kissé jobban korlátozni mert sajnos egy-két dolgot könnyen el lehet rontani.... Ezért hát persze rákerestem és ezt a fájlt találtam. Az a kérdés hogy hol találom mert az én gépem (windows XP SP3) nem találja :S Ha esetleg valami...

Be lehet ezt valahogy állítani a gépemen?

hogy bekapcsoljon magától és az én felhasználóba lépjen be (ami nincs lejelszavazva?)

Létezik olyan program/beépülő modul ami elmenti a jelszavakat és a felhasználó neveket amiket pl. : Mozilla Firefox-ban használsz?

Olyan programra lenne szükségem, ami megerősítés nélkül elmenti azokat a felhasználó neveket és jelszavakat amit használtak Mozilla Firefox-ban!

Hogyan lehet ezt beállítani?

Azt szeretném, hogy a számítógépen egyes felhasználók ne férjenek hozzá más a felhasználók által telepített programokhoz (ne tudják őket megnyitni, fájljaikat módosítani), hogyan oldható meg Windows 7-en?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!