Van e olyan program ami monjuk az Ncore felhasználó nevemhez jelszót generál?
Kapcsolódó kérdések:
Amit tudtam mindent megpróbáltam de hiába, pedig én sem vagyok kezdő.
pl. a mappa neve "dolgok" és hogy ezt a mappát ne csak az adminisztrátor lássa illetve tudjon vele dolgozni, hanem vele együtt az összes felhasználó akinek van az XP-n belül még fiókja
Szeretném a gépem felhasználóit kissé jobban korlátozni mert sajnos egy-két dolgot könnyen el lehet rontani.... Ezért hát persze rákerestem és ezt a fájlt találtam. Az a kérdés hogy hol találom mert az én gépem (windows XP SP3) nem találja :S Ha esetleg valami...
hogy bekapcsoljon magától és az én felhasználóba lépjen be (ami nincs lejelszavazva?)
Olyan programra lenne szükségem, ami megerősítés nélkül elmenti azokat a felhasználó neveket és jelszavakat amit használtak Mozilla Firefox-ban!
Azt szeretném, hogy a számítógépen egyes felhasználók ne férjenek hozzá más a felhasználók által telepített programokhoz (ne tudják őket megnyitni, fájljaikat módosítani), hogyan oldható meg Windows 7-en?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!