Miért nem indul el a call of duty mw 3?
Amikor elindítom csak kijön a fekete képernyő és nem megy tovább! windows 7 a játék nem eredeti!
A választ előre is kösz!

válasza:Menj rá a elinditó tulajdonságaira és azon belűl a kompatibilitás és pipáld ki a jogosultsági szintet és válazd ki üzemmodok közűl a windows 98/me-t.
Nem biztos hogy így jó lesz de nekem segittet.
A hibás írásér bocsi.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Feltelepítettem , minden jó , de amikor rá megyek , hogy New Game, kiválasztom a nehézségi szintet, egyszerüen visszarak oda hogy, New Game. Magyarul a játék részébe nem rak be. Mi lehet a probléma?
Youtubon láttam egy videót hogy 64 mb os videókártyával nyomatja a gyerek ...és nekem meg vmi pixel shader version 1.4 van 2.0 kell hozzá mit kell csinálnom letöltenem..nekem 128 mb videó van
Azt írja ki, hogy az eljárás belépési pontja (AIL set room type@8) nem talákható a DLLben (mss32.dll). Megpróbáltam letölteni egy másik mss32-t, akkor valami sound levels@12-vel volt probléma. Mit tegyek?
Az a bajom hogy nem tudok játszani sem a COD 2 sem a COD 4 el mert FFF engedélyt kér
Black Boxosan töltöttem le és felraktam. Indításkor ez a hibaüzenet jelenik meg: Couldn't load image 'xp' Kérlek titeket segítsetek! A "SETUP"-os dolog nem működik nekem,ugyanis elindítom és újraindul a gépem -.-" WIN7-em van
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!