Modern warfare 2 telepítés után nem indul el, ezt a hibaüzenetet írja ki "steam must be running to play this game". Ez mit jelent?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
hogyan? wine-t muszáj használni? és azt hogy kell telepiteni? valaki elmagyarázná lépsről lépésre?
Mert jelenlegi még működik de már zörög és néha kattog. Ha valaki tudna ilyen oldalt vagy egyszerű programot ajánlani az válaszoljon. Természetesen amire másolok az másodlagosként van jamper helyezve.És azonos a két típus ATA.
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz, 2,00 GB RAM XP 2002 es verzió szervizcsomag 3 os. GForce 9500 GT vidikari Szerintetek jó ötlet? Már újra akarok telepíteni a gépet mert nem indulnak a játék(ok)( L.A. Noire) és sok a vírus is rajta már.
A célom az operációs rendszer gyors újrahúzása, ezzel kapcsolatban keresek un. ghost programot, tapasztalatok, jó tanácsok érdekelnének! Illetve ,hogy kinek melyik program volt a legjobb! hallottam egy olyan infóról, miszerint ajánlott valamiylen "bootolhatót" keresni???? wtf???
Csütörtökön jönnének újrahúzni a gépezetet viszont így elég szar mert mindkettő meghajtón kezd fogyni a hely. Főleg a C-n amin a Win van és lassul, nem kicsit :(
Van egy eredeti xp professional lemezem de nincs hozzá serial, mert elkeveredett. Honnan tudok hozzá szerezni jót, mert már vagy 10-et kipróbáltam, amiket internetről néztem, de egyik sem volt jó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!