Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb konvolúciós zengető plugin?

Figyelt kérdés

Csak natív pluginek érdekelnek.

A választ előre is köszi!

2012. júl. 13. 17:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a legjobb videó vágó/szerkesztő program?

Ami magyar és vannak benne mindenféle effektek, meg olyan, hogy megy a videó és mondjuk a sarokba írunk egy kis szöveget. Köszi!

Letudná valaki írni h a Minecraftban a GroupManager-t h kell alkalmazni?

Pár napja keresem h kell használni, de semmi értelmes magyar leírást nem találtam. Végülis azt szeretném h a semmi joggal se rendelkező playerek is tudjanak levédeni.

Melyik a legjobb ingyenesen letölthető vírusirtó program?

Valami olyan kellene, ami naponta frissíti magát, tehát mindig naprakész, mindenféle vírust ismer, és meg tudja őket semmisíteni, esetleg figyelmeztet, ha valami vírusos tartalmat akarok letölteni... Tehát a lehető legjobb :D Előre is köszönöm!

Flash videót kellene készítenem, de nem tudom, hogy melyik a legjobb program?

Nyári project, amit majd szeptember 2-án kell beadnunk. (Nem vagyok pedál, csak még nem csináltam ilyet ez előtt...és nem akarom az utolsó pillanatra hagyni.) Melyik program lenne a legjobb hozzá? Valami olyan kellene, amit könnyű kezelni. Nem stick figurákat szeretnék...

Melyik a legjobb ingyenesen letölthető virus irtó program?

Melyik a legjobb vírus írtó progi amit ingyen le lehet tölteni??És ha letörlöm nem lesz vírusos hállotam valahol ilyet hogy az ingyenesek virusosak?? ez igaz??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!