Szerintetek melyik a legjobb konvolúciós zengető plugin?
Csak natív pluginek érdekelnek.
A választ előre is köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ami magyar és vannak benne mindenféle effektek, meg olyan, hogy megy a videó és mondjuk a sarokba írunk egy kis szöveget. Köszi!
Pár napja keresem h kell használni, de semmi értelmes magyar leírást nem találtam. Végülis azt szeretném h a semmi joggal se rendelkező playerek is tudjanak levédeni.
Valami olyan kellene, ami naponta frissíti magát, tehát mindig naprakész, mindenféle vírust ismer, és meg tudja őket semmisíteni, esetleg figyelmeztet, ha valami vírusos tartalmat akarok letölteni... Tehát a lehető legjobb :D Előre is köszönöm!
Nyári project, amit majd szeptember 2-án kell beadnunk. (Nem vagyok pedál, csak még nem csináltam ilyet ez előtt...és nem akarom az utolsó pillanatra hagyni.) Melyik program lenne a legjobb hozzá? Valami olyan kellene, amit könnyű kezelni. Nem stick figurákat szeretnék...
Melyik a legjobb vírus írtó progi amit ingyen le lehet tölteni??És ha letörlöm nem lesz vírusos hállotam valahol ilyet hogy az ingyenesek virusosak?? ez igaz??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!