Probléma a windows movie maker-el. Hogy tudnám megoldani?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ezt írja ki mikor el akarom indítani: Az eljárás belépési pontja (UPLAY_ACH_EarnAchievement) nem található a DLL-ben (D:\Games\Assassuns Creed IV Black Flag\AC4BFSP.exe). Mi lehet a hiba? Hogyan csináljam meg? :(
A Sony Vegas Pro 10/11es verziójának van windows xp 32 bites változata? Ha van légy szíves küldjetek linket, vagy megoldást, hogy hogy tudnám megoldani a problémát.
Valamiért így néz ki: Miért? Eddig nem ilyen volt, talán frissítés volt?(a szürke keretre gondolok)
Szia. Következő lenne a kérdésem . Még pedig xp 32 bit röl fel raktam a windows 7 ultimited váldozatát. ugye nem formáztam le hogy ne legyen elveszve a cuccaim . El is foglajja ugyananyi hejet a hdd n mint eddig de nem találom a őket csak ki van irva hogy ennyi meg...
Adott egy W7 x64! Feltelepítettem felrakta magától digitális hang(HDMI) nevezetű cuccot. Mikrofonomat érzékeli és látom is h beszélek benne világít! Hang is csak nem jön hang.. Többször is próbáltam. Újra telepítés után!!
Az a probléma hogy van egy rajzfilmkészítő programom (toon boom studio), és mikor használom elég sokszor csinálja azt a windows, hogy beugrik egy ablak és ezt írja: "A program működése leállt, a windows megoldást keres a problémára" természetesen semmilyen megoldást...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!