Sony Vegas futtatása Windows XP-n?
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék egy torrent letöltő gépet. Van egy szerverünk (exchange, fw stb.) Erre szeretnék egy klienst tenni. Feltettem az utorrentet, beállítottam a webUI -t megpróbáltam végicsinálni egy tutorial -t de nem sikerült. Létrehozta a service -t el is indul, de a...
Egy vélhetőleg RPG maker 2000 vagy 2003-al készült játékot hogy tudnék win7 x64 alatt futtatni az oprendszer lecserélése nélkül? Már javasolták hogy tiltsam az Aerot és allacsony felbontásat próbáljak, de semmi. A tűzfal se blokkolja. Mikor elindítom az exe-t akkor...
Már nagyon sok mindent találtam ,de nekem nagyon bonyolult minden egyes windows futtatás.Azért kéne nekem windows ,mert a mac nekem nagyon bonyolult :S van már egy programom ,vmware fusion ,csak ami van nekem futtatva ,azon nincs net ,a másikon meg nemtudom a...
A dirt3-at akartam feltenni fel is tettem csak amikor elindult a verseny kiírta ezt a hibaüzenetet: program működése leállt a windows megoldást keres a problémára nagyon jó gépem van fél éve vettem, atomreaktornak is lehet mondani :P Win7 van feltéve
A win7 nem futtatja a programokat ha a parancsikonjukkal inditanam el, de ha cmd ből inditom akkor fut az osszes program. Mi lehet a baj? És a megoldás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!