Melyik a jobb? GTA 4 vagy a Saints row 2?

Gta 4 sokkal jobb
szebb a grafikája élethűbb jobb az irányítása története

gta 4 hez van kieg.
Lost damned és ballad of gay tony
+egy csomó ingyenes mod a neten
Szerintem is is a Saints Row 2 egy nagyon jó játék (6-7 hónapot csak azzal játszottam) nem realisztikus benne semmi de a játékélmény nagyon jó sok fegyver van benne sok(!) activity meg egyéb dolgok ha ki akarod próbálni próbáld.
Viszont nagy gond van velebármilyen gépe van az embernek akkor is szaggat!

én szerintem nem olyan rossz a saints row 2 grafikája sem és a története nagyon jóó:D
sztem is-is. persze van amiben jobb a gta 4 :D az esések
a saints rowba pedig lehet megfogni és dobálni az embereket!!xD

DE egyébként a saints row 2-be sokkal többet lehet hülyülni mint a gtába!De nem igaz,hogy nincs rá mód,mert nagyon sok van csak regisztrálni kell steam-re olyan m int az xfire!Egyébként ezt a kérdést én írtam ki hamarabb!Ja és mégvalami csak barátomnál játszottam vele!Meg van eredetibe eredetibe de nem tom felrakni!Ja és ha bajotok van a Sints Row 2-vel akkor viszont várjatok 2012-ig és megjelenik a saints row 3!De szerintem a gta-se rossz most egy két hónap múlva jelenik a
complete edition
GRAND THEFT AUOTO IV&
EPISODES FROM THE LIBERTY CITY
(Olvassátok el).Azokat írják a blogokban(mint persze ebben is),hogy PC-s játék nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!