The sims 2. Mi a megoldás?
A játék egyre többször (mondjuk 15 perc, vagy 1 óra után) leáll. Ezzel a hibaüzenettel felugorva: "Az alkalmazás hibát észlelt, ezért most leáll."
Igen, újra kellene telepíteni, de az a kérdésem, hogy valahogy pár házat vagy családot, nem lehet-e "megmenteni"/becsomagolni, amit aztán be tudok vinni a játékba újratelepítés után? Muszáj egyáltalán újratelepíteni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#8 nem! ha gyenge a videó kártya akor röktön felhoz egy hiba üzenetet
inkább a ramm kevés hamar megeszi!
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok nekem az lenne a gondom hogy most kaptam egy uj gépet feltettem rá a win 7 64 bitet arra meg az utorrentet.. de mikor beteszek egy torrentet a peerek keresésénél áll.. régen is volt már ilyen gondom de akkor leszedtem egy régebbi verziot és már jo is volt...
A webkamera (c270) tökéletesen működik, mplayer-el hd képet ad. A Skype viszont nem csak valami alacsony felbontást. Fogadni fogadja, de küldeni még a 640*480-at sem hajlandó.A fent linkelt megoldással próbálkoztam (sajnos nem sok sikerrel). Eleve a config fájlban a...
Windows 8.1 rendszeren néha mikor megnyomom baloldalt alul a kezdőképernyő gombot(vagy a windows gombot a billen)bejön a kezdőképernyő,de mikor ott rányomok az asztalra néha beragad,ez néha zavaró és az alt+tab-al orvosolni tudom a problémát,de egyszerűbb lenne ha nem...
Már az Origin is rossz, régi verzió üzemel, mert egy bizonyos patch után nem nagyon akar bekapcsolni (ez egy gyakori hiba másoknál is, de nekem csak ez oldotta meg), de idáig nem volt problémája vele a Fifa Worldnek, se más játéknak. Mellesleg csak a Fifa Worldnél...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!