Van egy Windows XP SP2-es telepítőm,amit még a géphez kaptam. Ugye lejárt az XP támogatása,és a mutter elkezdett nyaggatni,hogy Windows 7-et felkéne rakni. Jött is egy srác,felrakta. Eleinte minden rendbe volt,de 1 év használat után lelassult. Vissza szeretném rakni a Windows Xp-t,de egy gond van. Nem értek hozzá. Rátaláltam Devilstudio2015 csatornájára,aki videókban megmutatja hogy kell feltenni az OP rendszereket. Megszeretném kérdezni,hogy ha rosszul boostolok (vagy miaz) akkor mi lesz a géppel? Nem néztem végig a videót,de Daemon Tools kell hozzá? Az mire való? És a dolgaimat (gta San Andreas,cs 1.6,képek,zenék) hogy tudom lementeni?
Szerintem ha ezeket a dolgokat nem tudod akkor ne kezdj bele.
2015. okt. 24. 22:16
2/12 A kérdező kommentje:
Meg egy szar Vodafone mobil nettel mennyi idő kb.feltenni?
2015. okt. 24. 22:17
3/12 anonim válasza:
Mi lesz ha szarul bootolsz ?
Nem lesz a gépen használható rendszer :D
Szerintem inkább bízd hozzáértő emberre, ha te daemontoolsból akarod újratelepíteni a gépet :D
A megoldás, ne rontsátok el, keressetek valakit aki ért hozzá. Ennyi.
2015. okt. 24. 22:19
4/12 anonim válasza:
A problémák elkerülése érdekében inkább csináltasd meg valaki mással
2015. okt. 24. 22:30
5/12 anonim válasza:
Röviden:
Ehhez nem kell net,se daemon.
Cuccokat vagy ki írod lemezre vagy felmásolod pendrivere vagy valami más külső lemezre.
Telepítés pofon egyszerű,de szerintem is bízd szakemberre.
2015. okt. 24. 23:26
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,videóról nem lenne nehéz szerintem,de akkor szakemberre bízom.
2015. okt. 25. 07:28
7/12 anonim válasza:
XP semmi kép ne tedd vissza
a win 7 takarítsd ki ccliner,advansed system care
ha minden kép váltani akarsz akkor inkább tegyél rá linuxot
vagy wiin 7 tegyél rá újra
2015. okt. 25. 09:32
8/12 A kérdező kommentje:
1gb ramon nem szeretném a win 7-et,linuxra meg nem jok a jatekaim,rátettem minden cuccom d meghajtoóra a C-t formázom,felteszem videó segítségével a Win XP. Balfácankent mondom,nem olyan nehez feltenni.
2015. okt. 25. 09:50
9/12 anonim válasza:
Nem baj az, ha Win XP-d van, csak ne csatlakoztass hozzá netet, és előtte egy másik gépen teszteld vírusirtóval az összes mindenséget, lemezt, pendriveot, vinyót, bármilyen adathordozót amit rácsatlakoztatsz majd.
2015. okt. 25. 15:44
10/12 anonim válasza:
Nyugodtan nettezhetsz XP-én.Ha ésszel nettezel nem lesz baj.
XP ide vagy oda,sokan 7,8,10-en sem használnak védelmet és meg vannak,mint én is.
Alkalmanként Malwarebytes vagy hitman pro,eset online scanner,ki mit akar és ennyi.
Régi laptopomon nekem is XP van,netteznek is rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!