Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-ről újra XP-re?

Windows 7-ről újra XP-re?

Figyelt kérdés
Van egy Windows XP SP2-es telepítőm,amit még a géphez kaptam. Ugye lejárt az XP támogatása,és a mutter elkezdett nyaggatni,hogy Windows 7-et felkéne rakni. Jött is egy srác,felrakta. Eleinte minden rendbe volt,de 1 év használat után lelassult. Vissza szeretném rakni a Windows Xp-t,de egy gond van. Nem értek hozzá. Rátaláltam Devilstudio2015 csatornájára,aki videókban megmutatja hogy kell feltenni az OP rendszereket. Megszeretném kérdezni,hogy ha rosszul boostolok (vagy miaz) akkor mi lesz a géppel? Nem néztem végig a videót,de Daemon Tools kell hozzá? Az mire való? És a dolgaimat (gta San Andreas,cs 1.6,képek,zenék) hogy tudom lementeni?

2015. okt. 24. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha ezeket a dolgokat nem tudod akkor ne kezdj bele.
2015. okt. 24. 22:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Meg egy szar Vodafone mobil nettel mennyi idő kb.feltenni?
2015. okt. 24. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Mi lesz ha szarul bootolsz ?

Nem lesz a gépen használható rendszer :D

Szerintem inkább bízd hozzáértő emberre, ha te daemontoolsból akarod újratelepíteni a gépet :D

A megoldás, ne rontsátok el, keressetek valakit aki ért hozzá. Ennyi.

2015. okt. 24. 22:19
 4/12 anonim ***** válasza:
A problémák elkerülése érdekében inkább csináltasd meg valaki mással
2015. okt. 24. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Röviden:

Ehhez nem kell net,se daemon.

Cuccokat vagy ki írod lemezre vagy felmásolod pendrivere vagy valami más külső lemezre.

Telepítés pofon egyszerű,de szerintem is bízd szakemberre.

2015. okt. 24. 23:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,videóról nem lenne nehéz szerintem,de akkor szakemberre bízom.
2015. okt. 25. 07:28
 7/12 anonim ***** válasza:

XP semmi kép ne tedd vissza

a win 7 takarítsd ki ccliner,advansed system care

ha minden kép váltani akarsz akkor inkább tegyél rá linuxot

vagy wiin 7 tegyél rá újra

2015. okt. 25. 09:32
 8/12 A kérdező kommentje:
1gb ramon nem szeretném a win 7-et,linuxra meg nem jok a jatekaim,rátettem minden cuccom d meghajtoóra a C-t formázom,felteszem videó segítségével a Win XP. Balfácankent mondom,nem olyan nehez feltenni.
2015. okt. 25. 09:50
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem baj az, ha Win XP-d van, csak ne csatlakoztass hozzá netet, és előtte egy másik gépen teszteld vírusirtóval az összes mindenséget, lemezt, pendriveot, vinyót, bármilyen adathordozót amit rácsatlakoztatsz majd.
2015. okt. 25. 15:44
 10/12 anonim ***** válasza:
9%

Nyugodtan nettezhetsz XP-én.Ha ésszel nettezel nem lesz baj.

XP ide vagy oda,sokan 7,8,10-en sem használnak védelmet és meg vannak,mint én is.

Alkalmanként Malwarebytes vagy hitman pro,eset online scanner,ki mit akar és ennyi.

Régi laptopomon nekem is XP van,netteznek is rajta.

2015. okt. 25. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!