Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Firefoxban a personal...

A Firefoxban a personal témáról hogyan lehet eredetire állítani a témát?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, eszközök/kiegészítők
2010. ápr. 3. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Fent a menüben Eszközök, Kiegészítők, ott felül rákatt arra, hogy Téma. A Default téma az alapértelmezett, ahogy te fogalmaztad, az eredeti. Téma beállítására kattintasz és kész is. Hajrá.
2010. ápr. 4. 01:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. ápr. 4. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Firefoxban hogyan lehet eltüntetni a könyvjelzők közül a "Nem rendezett könyvjelzők"-et?

A mai napon megjelent a könyvjelzőim között egy "Nem rendezett könyvjelzők" menü meg külön egy felirat is, amit nem lehet törölni. Van valami mód az eltávolításukra?

Hogy lehet visszaállítani a firefoxban az alapértelmezett kódolást?

A legújabb firefoxot használom, és bizonyos oldalakat következetesen különböző keleti írásjelekkel jelenít meg. A beállítások/tartalom/színek és betűtípusok/haladó/kódolás-t kéne valszeg átállítani, de most egy óra próbálkozás után inkább valaki hozzáértőre bíznám a dolgot :D

Hogyan tudom a Mozilla Firefoxban a kezdő oldalt üressé, fehérré változtatni?

Az Internet Explorerben ezt ismerem, de 2 éve a foxit használom, mert nekem itt azt ajánlották. Kérem, csak azok írjanak, akik tuti ismerik. Köszönöm !!

Ubuntus Firefoxban visszalépés törlés gombbal lehetséges?

Beállítások között nem találtam, de mivel már megszoktam, eléggé idegesít.

Firefoxban az ask toolbart meg hasonlókat hogy lehet VÉGLEGESEN törölni?

"3.618-as firefoxot használok, és ha a megnyitott lapfül melletti + jelre vagy duplán az üres részre kattintottam, megnyílt egy új lap, ami nagyban segítette a böngészést. De ez a funkció egyik napról a másikra megszűnt valamiért. Nagyon bosszantó. Aki találkozott már...

Hogyan törölhető a Firefoxban a "Leggyakrabban látogatott oldalak listája"?

Sziasztok!Privát böngészésre van állítva a Firefoxom (5.0).Az előzményeket nem is jegyzi meg.Telepítettem 1 praktikusnak mondató kiegészítőt , és abban megjelent 1 un. "Most Visited" mappa ami agyakran látogatott oldalakat tartalmazza.Hogyan lehet beállítani...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!