A Firefoxban a personal témáról hogyan lehet eredetire állítani a témát?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mai napon megjelent a könyvjelzőim között egy "Nem rendezett könyvjelzők" menü meg külön egy felirat is, amit nem lehet törölni. Van valami mód az eltávolításukra?
A legújabb firefoxot használom, és bizonyos oldalakat következetesen különböző keleti írásjelekkel jelenít meg. A beállítások/tartalom/színek és betűtípusok/haladó/kódolás-t kéne valszeg átállítani, de most egy óra próbálkozás után inkább valaki hozzáértőre bíznám a dolgot :D
Az Internet Explorerben ezt ismerem, de 2 éve a foxit használom, mert nekem itt azt ajánlották. Kérem, csak azok írjanak, akik tuti ismerik. Köszönöm !!
Beállítások között nem találtam, de mivel már megszoktam, eléggé idegesít.
"3.618-as firefoxot használok, és ha a megnyitott lapfül melletti + jelre vagy duplán az üres részre kattintottam, megnyílt egy új lap, ami nagyban segítette a böngészést. De ez a funkció egyik napról a másikra megszűnt valamiért. Nagyon bosszantó. Aki találkozott már...
Sziasztok!Privát böngészésre van állítva a Firefoxom (5.0).Az előzményeket nem is jegyzi meg.Telepítettem 1 praktikusnak mondató kiegészítőt , és abban megjelent 1 un. "Most Visited" mappa ami agyakran látogatott oldalakat tartalmazza.Hogyan lehet beállítani...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!