Hogyan tudom a Mozilla Firefoxban a kezdő oldalt üressé, fehérré változtatni?
Az Internet Explorerben ezt ismerem, de 2 éve a foxit használom, mert nekem itt azt ajánlották.
Kérem, csak azok írjanak, akik tuti ismerik. Köszönöm !!

válasza:Beállítások/általános - A firefox indításakor: üres oldal megjelenítése.
Vagy alatta megadod kezdőlapként: about:blank

válasza:Menűben: Eszközök/Beállítások/Általános. Kezdőlap megjelnítése. Itt about.blank.
Egyébként alaposan nézd át a Beállításokat, érdemes jó szigorúra beállítani mindent.
Köszönöm a gyors választ. Azonban: amíg az IE-ben ismerem, itt bárhova jobbgombozom, nem lelem a "Beállítások"-at. Ha az meglett volna, nem kellett volna Téged zavarjalak.
Nálam a 3.5.7, vagy az 5.0.1 működik most.
További segítséget kérek; köszönöm.
Szép napokat Neked !

válasza:felső menüsor: Eszközök menü/beállítások.
Ha el van rejtve a menüsor, akkor az ALT gomb megnyomásakor megjelenik, és le tudod nyitni az Eszközök menüt.
Bocsássatok meg, de ilyen csak a mesében lehet. Sehol nem találtam semmi szükségeset, ezért bementem az IE-be, és ott beállítottam a "blank"-ot. És a Foxiban a ketdőlap fehérré változott.
Köszönöm Nektek, és szép napokat.

válasza:Tisztelt Harmadik/Negyedik !!
Amit írtál segített, ezzel többet tudok.
Köszönöm, hogy tanulhattam Tőled.
Ezzel kapcsolatban 1 nagy gondom van; sírva kéne fakadnom, mert a lányom főiskolán tanítja a számteket, csak nem beszél velem, mert elhagytam az anyját.
Szép napot ......

válasza:Cseréld le a legújabbra, ez így nem biztonságos! Uninstall, és töltsd le.
Telepítés után Nézet, az összes Eszköztárat jelöld be, aztán Testreszabás: ikonokat húzd be a Menűbe. Eszközök/Beállítások, ezt is át lehet alakítani,ha segítség kell, írjál.
Tisztelt Ötödöik !
Már működik, és Ti mindnyájan tettetek hozzá okosan, hogy mindenki érthesse. ! Azonban : ha itt kérdezek, az praktikus lehet, mert másnak is hasznos. De ( bocs. ) szükségem volna 1 olyan Valakire, akihez csak esetleges nehéz helyzetemben fordulhatnék. Ezért kérnék Email-címet, ha nem zavarlak. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
El akarom tüntetni az ashampo toolbart de nem tudom hogyan kell még kezdő vagyok. A programot töröltem de valahogy mindig előjön ugyanígy a babylon az jön ki keresőnek pedig azt is töröltem
Sziasztok. Mozilla Firefox 3.6-ot használtam még XP alatt. Mikor kijöttek az újabb verziók azokat telepítettem. Közben felkerült a Win7 is. Mikor Mozilla 6-ot használtam Win7 alatt akkor a böngészöm elkezdett fagyni vagyis kb 5 percenként "nem válaszolt" majd mindig...
Böngészés közben rendszeresen kifagy a Mozillám. Ilyenkor nem tudok csinálni semmit, jelzi hogy dolgozik, felülre pedig kiírja azt, hogy "nem válaszol", aztán meg kb fél perc múlva ismét jó és minden mehet tovább amíg újra nem csinálja. (nagyjából 5...
Kezdö vagyok többi lent
A barátom nem érti, hogy miért használok Mozilla Firefoxot és a Total Commandernek szerinte semmi értelme. Nem igazán tudom elmagyarázni neki,gondoltam megkérdezem itt.
Mostanában elég sokszor van hogy a mozilla nem válaszol, néha többször egymás után is. Arra lennék kiváncsi hogy ez csak nekem van-e vagy miért van ez??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!