Libre Office Impressben készítettem egy bemutatót, de nem nyitja meg. Mi lehet a probléma?
Elkészült a bemutató, lementettem. Most mikor megnyitnám kidob egy "LibreOffice Chart" feliratú ablakot. A chart diagramot jelent. Valóban csináltam a bemutatóban egy diagramot, de végül ki lett törölve. Megtudnátok megmondani mit kéne csinálnom, hogy a bemutatót nyissa meg és ne ezt a diagramos valamit? A 'chartos' ablak: [link]
Előre is köszi!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megvettem még régebben egy otthoni és iskolai verziójú 2007-es MS Office-t(Word, Excel, Powerp,Onenote). Mivel már a sokadik gépre raktam fel ezért a rendes lemez már nem volt jó semmire ezért a pro lemezt(ami benne volt a dobozban) telepítettem fel(60 napos...
Ezt hogy lehet megszuntetni hogy mindig megjelenjen?
A sok hülye docx, miegymás rákényszerített, hogy átálljak a word 2013-as office, vagy milyen változatára (Q. Ra bosszant, mert ugyanarra használja mindenki, mint a 2003-st, csak kénytelen az ember újra tanulni, hogy a fene egye meg a sok pénzimádó féreg...
A suliban a házit néhány tantárgyból interneten kapjuk a OneNoteba. Böngészőből és a windowsos verzió is működik, de az androidos nem. Az osztályból néhány embernek működik, néhánynak nem. Újratelpítettem, újraindítottam, de semmi. Tudnátok segíteni? (Android 4.4, a legfrissebb OneNote)
Hibaüzenet olvasható:"Ált. Hiba: Az URL-cím. A paraméter nem megfelelő. " A gépen XP fut, levelező az office 2007-ből, a böngésző Chrome.
Korábban nem csinált ilyesmit, 1-2 hete kezdte.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!