A windows aktíválását hogy tüntettem el alul? , hogyan aktíválhatom a windows 10t?
nem tetszik hogy a jobb alsó sarokban ott írja!
hgyan tudom aktíválni?
Nem jó az előző link:
Akár korábban megvet Windows 7/8 licence kulcsával aktiválod.
(Ha nincs érvényes Win kulcsod akkor vissza mész 7 -esre, mert a 10-es loaderek jelenleg csak 1-1 hónapig stabilak, következő nagy frissítésnél már nem tudni hogy fog menni, mert rendszeresen kötelező frissítéssel kerülnek fel loadert kiiktató részek, kicsit szélmalom harc, de a kötelező frissítéssel elérte hogy mindenképp észlelje a kalozkodókat)
Tehát két réteg van?
Szegény jólelkű tolvaj, meg a szemét gazdag?
Cigány vagy, ugye?
Nem vagyok gazdag, de azt a + 7ezert megérte mikor gépet vettem.
(kb. ennyivel volt több OM rendszerrel venni a notebookot mint nélküle)
DE használhatsz Linuxot is, az ingyen van és ma már olyan jó mint a Windows (10).
Csak ugye nincsenek vírusok, meg játékokból is max Stream -es van,
de amúgy sincs pénzed egy "occó" rendszerre, akkor több tucat játékra ami össz értéke akár 100 ezret is elérheti!?
DE csak neked egy friss cikk, tanulmány a témával kapcsolatban:
Azt hiszem, az előzőek elmondták a lényeget a kalózkodásról...
És van köztük megfogadandó tanács is. Ha nem akarsz fizetni oprencerért (ami teljesen jogos elvárás lenne, figyelembevéve hogy minden megvásárolt hardver feltételezi a Windows meglétét), akkor sok esetben tényleg jó választás a Linux. Azért nem mindig, pl.az én gépemmel sem teljesen kompatíbilis...
Erre az esetre ott a jó öreg KMS Pico. De mivel no piracy, így ilyesmit senki nem fog ajánlani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!