Létezik, hogy az új laptopon windows 10 van gyárilag, de nincs matrica a gépen?
Létezik. Az UEFI BIOSban van a sorszám, onnan fogja kiolvasni telepítéskor.
Vagy egy tört példányt ügyeskedtek fel rá a boltban.
az a baj hogy idegen a telepítője a recovery partíción és nem 100%-ra magyarítja át ha lecserélem a nyelvet.
Például kikapcsoláskor ugyan kiírja hogy Leállítás de után az idegen nyelven írja hogy mondjuk újraindítás vagy hasonló amit épp csinál a gép. A frissítések telepítése is idegen nyelven volt. Nagyon zavar, ez a kevert Windows 10.
Például a start menüben lemagyarít mindent, kivéve a csoportosított csempék elnevezését amit át lehet írni ugyan de zavar az is.
Adna a Microsoft egy windows 10 telepítőt illetve nem lehet valahonnan leölteni egy magyart?
Gondolom a kulcsot nem fogadná el.
Oké köszi szépen, tényleg BIOS-ban van, pacsi megy.
Hol tudom hivatalosan beszerezni letölteni a windows 10 magyar példányát? 64 bit HOME verzió
Köszönöm szépen!
közben rájöttem... ennyire nyomi nem lehetek :D
Megtaláltam.
valami tech bench oldala a microsoftnak, csak nem tudom ez most rendes windows 10 vagy valami spéci kiadás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!