Photoshoppal hoyg tudom azt megcsinálni hogy az egyik képből kivágom magam a másikba meg beleszerkeztem?
Figyelt kérdés
Igy olyan jönne ki mintha pl ott álnák egy autó mellett vagy valami. Odaszerkeszteni magam. Hogy lehet ilyet?Ha lehet lépésenként.Köszi:)2016. jún. 27. 16:06
1/6 anonim válasza:
Vannak ilyen tutorialok a Youtube-on rogyásig.
De ahhoz hogy az élethű legyen, több hónap kemény munka szükséges. Láttam már ilyet eleget, hogy az alap képen balról vetült a fény, a bevágott képen meg jobbról. Na ilyen képek viccesek, de inkább kínosak.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor keresgélek. De nem bizots hogy találok.
2016. jún. 27. 17:18
3/6 tabaki válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Uh köszi sokat segítettél én az istenért se találtam:)
2016. jún. 27. 20:47
6/6 Pinczel Csanád válasza:
Az elöttem válaszolóknak igaza van bár a több hónap munka enyhe túlzás mondjuk ha gyakorolsz minden nap 1 órát és ilyesmi képeket szeretnél készíteni akkor 1 hónap elég ha napi 1 órát foglalkozol vele :D és igen tutorial énis azokból tanultam meg részletesen leírni nehéz lenne... inkább videó egyszerűbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!