Van pár kérdésem a photoshop-ról (? )
Figyelt kérdés
1, mennyibe kerül a program ha megveszem a boltban
2, ezeket meg lehet-e vele csinálni:
karcsúsítás, bőrhibák eltüntetése, arcformálás (értsd: van egy púp az orromon és photoshoppal eltüntethetem-e a képekről) bőr barnítása, ráncok eltüntetése, haj dúsítás stb... magyarul lehet-e szépíteni egy képen lévő embert
2010. jún. 6. 16:40
1/13 anonim válasza:
Vastag lehetsz, ha ilyet akarsz venni a Photoshop kb 300-400 ezer forint! Különben az említett dolgokat meg lehet vele csinálni.
2/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen korrekt, hogy megkérdezte az árát, ahogy kiveszem nem hobbiból akarja használni.
Igen, mind meg lehet vele csinálni.
3/13 anonim válasza:
gyakorlatilag mindent meg tudsz vele oldani, csak rajztehetséged kell hozzá.
4/13 A kérdező kommentje:
úristeen :'O 300-400 e forint?? és esetleg nem lehet valahonnan letölteni,? valami vírusmentes oldalról?
2010. jún. 6. 16:55
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
8/13 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló:
letöltöttem és szuper csak az elindításhoz sorozatszámot kér :S most mi legyen?
2010. jún. 7. 21:33
9/13 anonim válasza:
Itt tudsz keresgélni serialt.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
10/13 anonim válasza:
Az adobe.com - a gyártó oldaláról le lehet szedni a próbaváltozatot. De amit csinálni akarsz vele, azok kitartást, és sok tanulást igényelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!