Van olyan program ahol autotune-t tudok tenni a hangfájlokra?

Na, ide figyelj édes barátom! Nem hiszem, hogy olyan közeli viszonyban lennénk, hogy megengedhetnéd magadnak ezt a hangnemet! Néhány beírásodban és e-mailedben neveztél már hülyének, baromnak és aberráltnak is! Annak ellenére, hogy én feléd semmilyen negatív reakciót nem tettem, hiszen azt sem tudom, ki vagy!
Megkérlek, vegyél vissza az arcodból, mert ha feles energiáidat itt ezen az oldalon akarod levezetni, én e helyett ajánlom a fejed beleütögetését párszor jó erősen egy közeli falba, az szerintem helyre rakja a dolgokat benned!
Ha mondjuk így fogalmaztad volna meg a kérdésedet például: "Légy szives ne ajánljátok már az Antares Auto-Tune Evo szoftvert, mert nekem az nem felel meg, más hasonló programot keresek!" vagy valami hasonló, akkor nem lenne akár másként is értelmezhető első olvasatra a kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!