A válaszok |
|
ez miért érdekel? ha nem videokat és file-okat akarsz egy tarhelyen tartani, akk tok mindegy mekkora. mysql és pár .png nem foglal hudesok helyet.
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 1/7 | 2010. nov. 11. 20:09 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
|
A kérdező kommentje:
De az o weboldala tele van kepekkel es videokkal. Ezért érdekel.
|
|
|
youtube embedek nem foglalnak helyet. sztem 100-nal tobb kép nincs rajta, akk az osszesen 15 mega. legkisebb fizetos tarhely 1 GB körul lehet.
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 3/7 | 2010. nov. 11. 21:07 | Privát üzenet
|
|
|
Szia. Azt nem tudom nem is lehet megmondani:) azt csak ők tudják de a youtube-nak több száz szervere van mivel a google-é a youtube is lehet hogy a cyrex.hu-nak is van több szervere:)
A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 4/7 | 2010. nov. 17. 12:08 | Privát üzenet
|
|
|
|
Na, ez engem is érdekelt, lementettem (WinHTTrack-kel) és a következő jött ki: - kb 223 MB kép, flash (nem videók, csak animok, főleg reklám) - kb 25 MB HTML forrás, de ez azért csakóla, mert WordPresssel van kiszolgálva, ami ennél kevesebb helyet foglal, mert a bejegyzések szövegét stb adatbázosban (MySQL, pl) tárolja) A videók pedig, amint az előttem már jelezték, a YouTube-on és a Videosmarton laknak, így nem foglalnak helyet. :)
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 5/7 | 2010. nov. 18. 02:59 | Privát üzenet
|
|
|
Ha kíváncsi vagy, miért nem engem kérdezel inkább? Annak idején elég sok helyet foglaltak a videók a szerveren, de szép lassan felpakoltam mindent a YouTube-ra. Azóta csak 1-2 saját hosztolású videóm van, úgyhogy az oldal összmérete 200Mbyte körül lehet most, de lehet, hogy annyi sincs, nem szoktam nézni.
Ahogyan valaki korábban már írta, a bejegyzések szövege a WordPress-nek köszönhetően adatbázisból jön, de ez szöveges tartalom, tehát elhanyagolható a mérete.
És, hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez nem egy bérelt tárhely, hanem saját szerver, tehát nincs méret korlátja.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 6/7 | 2011. jan. 28. 20:08 | Privát üzenet
|
|
|
A kérdező kommentje:
kösziii cyrex :D
|
|
|
|