Valakinek van valami ötlete egy weblaphoz?
Figyelt kérdés
Nagyon unatkozok és élvezem a webes programozást. De nincs mit csinálnom. Valakinek van valamilyen ötlete, hogy miről csináljak?2014. máj. 7. 14:22
2/10 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2014. máj. 7. 14:32
3/10 anonim válasza:
Attól is függ, milyen szinten állsz.
4/10 A kérdező kommentje:
Én közepesnek mondanám magam, de én az a fajta vagyok, aki dolgozás közben tanul. Ha valamit nem tudok, akkor "megGuglizom".
2014. máj. 7. 14:53
5/10 anonim válasza:
Csinálj mondjuk egy webes felületet egy fájlszerverhez. Mondjuk hogy egy fájlszervert el tudj érni böngészővel, keresni benne, le/feltölteni, szinkronizálni adott felhasználó fájljait, stb.
6/10 anonim válasza:
csinálj egy "UCP"-t (User Control Panel) valamelyik játékhoz.
a lényege, hogy egy SQL táblából olvas ki bizonyos játékos adatokat, és jeleníti azt meg az oldalon :)
pl.: Regisztráció, Bejelentkezés, "Karakterem"
Regisztráció: Nem más, mint SQL Táblába regisztrációs adatok írása
Bejelentkezés: SQL Táblából olvasás, egy kis felh. felülettel egybekötve.
"Karakterem": Játék függő.. pénz, és egyéb kategóriák (sorok) olvasása SQL-ből.
7/10 anonim válasza:
8/10 PHP de kóder! válasza:
pr0n0
arra mindig van kereslet
9/10 anonim válasza:
Valaki nekem is mondjon már valamit, de sql-en kívül, inkább valami jó animációötletet, mert most épp fáradt vagyok sql-ezni, azt csinálom már jó ideje: regisztrálós oldal alapokat szerkesztek.
10/10 anonim válasza:
van millio egy open source project, kapj le egyet a repobol es jarulj hozza a fejlesztesehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!