Neked időtöltésre biztosan jók.
Olvasni számomra kevésbé. Vannak benne elgépelések, néhol hiányolom a vesszőket és zavarnak a szóismétlések.
Ahogy előző válaszoló is írta, saját szórakoztatásodra jó lesz...
Ugyan nem nagyon értem miért jó a blogolás, ilyen történetes bloggal, de ez az én szegénységem, én inkább a review blogokat olvasom. Utolsó barátnőmmel azért szakítottunk, mert nem bírta kontrollálni a blogját (hasonló történetes blog) és belebolondult kicsit, sok hülye van az interneten ha úgy érzed zavarnak inkább hagyd rá a blogolást, te ne ess ilyen hibába.
Amit szerencsétlennek látok:
-Vannak hibák, de ez normális próbáld kijavítani őket.
-Kicsit unalmasnak találom a témát/sablont, sok van ingyen használható, próbálj a történethez illőt találni (oldal kinézete)
-Google-es képek nem szerencsések. ( [link] szereplők) Én inkább saját (vagy engedéllyel használt) rajzokat használnék, mert ahogy rákerestem a képekre ők élő (énekesek és hasonló ismertebb) emberek, jogilag nem a legszerencsésebb.
szerintem elég igénytelen...
de ha neked örömet szerez csináld...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!