44 éves vagyok, több mint három éve foglalkozom szabadúszóként webfejlesztéssel. Szeretnék cégnél elhelyezkedni, de nem vesznek fel sehová. Miért?
A kor kevesbe mervado, inkabb a tapasztalattal lehet a gond es a vegzettseggel.
3 ev nem sok. Ennel joval tobb "tapasztalattal" biro embereket dobalunk ki az interjukrol, amikor kiderul, hogy amugy persz, ossze tudnak 1-2 dolgot takolni, de amugy fogalmuk sincs a dolgokrol es nem kovetik az aktualitasokat.
"Amúgy az én munkáim nem tákolmányok, jópárat eladtam már, és soha nem volt panasz."
A kettő azért nincs összefüggésben.
Mármint hidd el láttam én összetákolt sz*rokat is milliókért eladni. Erre ne építs azért. :)
10 éve dolgozom ebbe, szóval suli után kezdtem azonnal.
Rengeteg munkatárs cserélődött mellettem, voltak fiatalok idősebbek...
Fiataloknál legnagyobb gond, hogy össze csapták, nem figyeltek a biztonságra, sok-sok hibát kellet javítani utánuk.
Mind emellett olyan nettó fizetés igénye aminek a töredékét sem tudták kitermelni. (Talán állami projekteken sikerülne)
Idősebbeknél a berögzülés, nehezen tudtak új irányba nyitni, pl. táblás szerkezet elhagyása, vagy OOP - MVC szemlélet elsajátítása, illetve itt is tipikus volt hogy rendszer fejlődésével, biztonsági hiányosságok, pl. SQL Injektálásra volt lehetőség... (PHP 5.4 -től)
Így hát nagyon-nagyon sokszor jutottunk oda hogy kénytelenek voltunk 1 hónap után megválni tőle, mert semmi javulást nem mutatott, de 2~3 hónapnál csak 20 -ból 1 bírta.
Bár nekik inkább csak átmenet voltunk ~1 évig míg jó fizető külföldi munkát sikerült találni pl. Németországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!