Mit csináljak a pattanásaim ellen?
A menstruációm előtt két-három nappal állandóan megjelenik pár pattanás az arcomon, és azokat sehogy se tudom eltüntetni, csak a menstruációm vége felé kezdenek eltűnni. Eléggé zsíros, és pattanásokra hajlamos bőröm van, de minden nap kezelem reggel és este, így azon az egy héten kívül nincsenek pattanások az arcomon, és a zsír sem látszik. Mit tegyek ezek ellen a pattanások ellen? A rendes módszer, ami a többit eltünteti nálam, nem használ. :( És nagyon undorítóak, mert pirosak, és néha gennyesek is... És valamelyik után fekete kis pöttyök maradtak, azokat se tudtam még eltüntetni.
Előre is köszönöm a választ!
Lubexyl szuszpenzió! patikában kapható, szárítja és tisztítja a bőrt, elég ha a problémás időszakban használod. Én is csak a menszeszem alatt használom, mert amúgy nem kell erősen szárítani a bőröm. A kis fekete pöttyöket, a gennyet, mindent eltakarít.
Fehéríti a törölközőt, arra vigyázz :)
Szia!
Ajánlnám a Spiritus salicylatus szeszt, amit patikában adnak recept nélkül is , vagyis így kérd, hogy szpiritusz szaliciles arc szesz. Nekem ez be vált, szárítja a pattanást és az arcodat is,de keveset tegyél vatta pamacsra mer elsőre kecsit csíp.Napi kétszer használd arc mosás után. Nekem bőrgyógyász írta fel és nem drága,500ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!