Mit gondoltok; milyen lesz az eredmény, ha egy sötét szőke hajat próbálunk sötétíteni diófa leveles főzettel?
Figyelt kérdés
Eddig azt olvastam, hogy ez az eleve barna hajúaknak ad szép végeredményt. Tapasztalatok jöhetnek!2021. aug. 7. 20:10
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Csináld meg, aztán tölts fel egy képet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Ha egy "7.4 réz-arany" hajszínezőt, - amit középszőke-sötétszőke kiinduló hajszínre ajánlanak - középbarna hajra visznek fel, akkor milyen lesz az eredmény?
A feleségemnek vettem a dm-ben (egészen pontosan: réell'e hajszínező sampon 7.4 réz-arany) és most vettük észre a használati utasításban, hogy középszőke-sötétszőke kiinduló hajszínre ajánlják... Főleg olyanok válaszát kérjük, akiknek gyakorlati tapasztalatuk van a...
Crazy Color hajszínezők közül melyiket keverjem össze, hogy a legpirosabb eredményt kapjam?
Fire és Vermillion red eddig a két opció.
Melyik hajvasalót ajánlanátok?
Vastagszálú, dús hajam van. Nektek mi vált be, ami tartós eredményt ad?
Szőkítő+egy kis piros hajfesték rózsaszínt eredményez?
Lehet hulye kerdes, de megfordult a fejemben
Melyik technika eredményez hosszabban tartó hullámokat?
Szeretném az egyenes hajamat göndör/hullámosan hordani, sok volumennel.Két fajta technikát találtam magamnak valónak:A) Hajszárító és körkefe segítségével beszárítani a hajat. Pontosabban, ahogy az alábbi videó demonstrálja: B) 32 mm vagy 38 mm átmérőjű hajsütővel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!